Tartalomjegyzék

GYERMEKNAP

 


VERSMONDÓ VERSENY

 

Március 27-én,  csütörtökön megrendeztük a 2. osztályosok versmondó versenyét.
Szép versekkel, lelkesen készültek a gyerekek. A helyszín a Népkör utcai épület olvasóterme volt. Nagyon kellemes délutánt töltöttünk együtt. Gratulálunk a résztvevőknek és sok sikert kívánunk a továbbjutottaknak.
 
Kósa Istvánné


A NYERTES A 4.B OSZTÁLY!

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság – „Az én biztonságos világom II.” címmel képzőművészeti pályázatot hirdetett általános iskolák 4. osztályos tanulóinak.

A pályázatra a mi osztályunk is készített pályaművet. Az eredményhirdetésére és a díjak átadására szigetszentmiklósi Városi Könyvtár és Közösségi Házban került sor.

Meglepetésünkre és legnagyobb örömünkre 50 ezer forintos Decathlon utalványt nyertünk. Az osztály kívánságára futball-labdákat és tollasszetteket vásároltunk belőle. Köszönjük a lehetőséget, a jutalom mellett a közös munka élménye a legnagyobb nyeremény számunkra!

Takács Győzőné osztályfőnök és a 4.b osztály

 

Cegléd, 2019. 02. 26.


ESŐNAP

 

Az időjárásnak köszönhetően bent rekedtünk, a fölös energiák levezetesére játékos mozgasfejlesztő foglalkozáson vehettek részt a kisebbek.


 MEDVEHÉT

 

2019. február 4.-8. között került megrendezésre a Medvehét a Népkör utcán! A programokat Janik Kitti szervezte. Minden nap izgalmas feladatok várták a gyerekeket. A hetet egy projekt nap zárta, ahol különböző állomások voltak. Lehetett gondolkodtató Totó-t kitölteni, mozogni és játszani. Végül egy medve kereső játék zajlott az udvaron!


FARSANG

 

Fergeteges retro farsangot tartottunk a Népkör utcai épületben! Izgalmas feladatok, tánc, nyeremények és MINDENKI JELMEZBEN!


KARÁCSONYFA DÍSZÍTŐ VERSENY


A Népkörös karácsonyfa díszítése jó hangulatban,közös munkával történt.A díszeket Karsai Gerti,Fodor Edit,és Tóthné Szabó Ildikó készítette.

ANGOL FOGLALKOZÁS


Farkas Márta Kedves Kolléganőnk jött ma hozzánk.
Bemutatkozás, játékok, karácsonyi dal, üdvözlőlap, (mindez angolul) színező...

Köszönjük!