Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

Tanévnyitó ünnepségünk időpontja:

 

2020. szeptember 1.


1-4. évfolyam: 8:00-kor a nagy udvaron.
5-8. évfolyam: 8:30-kor a nagy udvaron.


Megjelenés: ünneplő ruházatban.

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy csak az első évfolyamos gyermekek szülei jöjjenek az ünnepségre! Megértésüket köszönjük!


 


 

A Boldogságóra program 2019/20 tanévében június hónapban, az Ölelő Angyalok csoporttal elnyertétek a hónap csoportja címet!

Részletek: ITT

Az osztály további munkái megtekinthetők: ITT

 

Gratulálunk nekik!


 

Hatalmas örömmel fogadtuk a hírt, hogy a boldogságórás munkánk jutalmául meghívták osztályunkat a táborba.

Ez azért is örömhír volt, mert a karantén miatt nem lehettünk együtt 3 hónapig, nem tudtuk lezárni az alsó tagozatos éveket, nem tudtunk elbúcsúzni a "kisgimibe" induló társainktól.

A négyéves munkánk megkoronázása volt ez a tábor.

Nagy izgalommal készültünk, annál is inkább, mert az osztály nagy része még sosem volt "ott alvós táborban".

A megérkezés után gyorsan elfoglaltuk a szálláshelyeket, majd elkészítettük a csoportunk zászlaját.

Ezután összegyűltünk a másik három csapattal a tábor megnyitására, ahol közösen játszottunk, majd mindenki egy kis műsorral mutatkozott be.

Az este hátralévő részében játszottunk, vacsora után pedig kezdődött a tini disco. Csak úgy roptuk!!!

Az este kinek-kinek mást hozott: Volt, aki beszélgetett, volt, aki szomorkodott, volt,aki fáradtan elaludt és volt, aki nem.

A kora reggel már sokakat ébren talált, frissen igyekeztek a fürdőkbe!

Voltak, azonban, akiknek nem akaródzott a reggeli tornára frissen, fürgén igyekezni, de még a reggelihez sem.

A délelőtt folyamán azonban vártak ránk az izgalmas feladatok, játékok és mindent körbelengett az esti program titokzatossága.

Gyorsan eltelt ebédig az idő, hiszen "összekeveredtünk" és megismerkedtünk más gyerekekkel, akikkel állomásról-állomásra járva érdekes feladatokat oldottunk meg: Fűszállal "dudálni", "visszafiatalodtunk, megöregedtünk", utaztunk az időben oda és vissza, magunkra vehettük az optimisták szemüvegét, kikérdeztük ismeretlen társainkat a szokásaikról, ezáltal jobban megismerhettük őket.

Ebéd után "programon kívül" hatalmas jégeső zúdult a táborra: újabb izgalom.

Ám a viharfelhők elvonultával a szivárvány is megjelent az égen és mi újra játszani indultunk.

Ismét vegyes csapatokban kellett ügyeskedni, de szerencsére sosem egymás ellen, hanem egy közös célért: az 1500 pecsét összegyűjtéséért !!!!Még tésztát is nyújtottunk, formáztunk, amit aztán kisütve este jóízűen elfogyasztottunk.

Vacsora után jött a meglepetés: BAGDI BELLA KONCERTJE!!!!

Igazi koncerthangulattal, közös énekléssel, versengéssel, ki énekel hangosabban: Bella vagy mi?

A zsűri döntött: Mi győztünk!!!

Majd jöhetett az autogramok kérése, közös fényképek készítése, vidámság, öröm!!!!

Ezután pici ejtőzés, majd a tábortűz következett, ott igazi tábori hangulatot varázsoltunk dalainkkal, sőt Böbe néni segítségével még egy vicces dalt is megtanultunk: "Én és a sógorom..." címmel.

Majd jött az újabb kaland: esti kincskeresés, sötétben, elemlámpák fényénél négy állomáson izgalmas feladatokat oldottunk meg.

Voltak elfelezett közmondások labdákra írva, ezeket össze kellett párosítanunk, majd a boldogságórák témáit raktuk megfelelő sorrendbe a hónapok szerint , volt mocsárjárás, kódfejtés és persze az állomások helyét is csak nyomolvasással értük el.

A tábortűzhöz visszaérve elmajszoltuk a saját készítésű pogácsáinkat, majd ezek után már senkit nem kellett álomba ringatni.

Másnap hajnalban a tábor igen csendes arcát mutatta, egészen az ébresztőig nem mászkált senki, tornázni is inkább csak poroszkáltunk.

Reggeli után következett a "pusztaolimpia"!

Most mindenki a saját csoportjával gyűjtötte a pecséteket négyféle labdás számban. Szurkoltunk, izgultunk, remekül szórakoztunk!!!

A hőségben és a játék során elveszített energiánkat pótoltuk egy kis pogácsával, majd izgatottan vártuk, hogy a gyűjtött pecsétek száma eléri-e majd a végső összeszámláláskor az 1500-at?

A kiadós ebéd után következett az eredményhirdetés: Túl is szárnyaltuk a kitűzött célt!!!

...és jött az újabb meglepetés: Két hatalmas és egy kisebb torta lett a jutalmunk.

Miközben ezt fogyasztottuk, már jöttek a szüleink, akik így részt vettek a táborzáró, majd búcsúztunk az új és a régi barátainktól, indultunk haza, ahol még sok mindent fogunk mesélni ezekről az izgalmas napokról.