Tartalomjegyzék

Eötvös tér

 

TITOK - Hermann Ottó természetismereti vetélkedő (házi)

 

5. évfolyam :

 

1. helyezett: Oláh Tünde (5.z)

2. helyezett: Burda Bence (5.i), Jenei Máté (5.i)

3. helyezett: Bor Viktória (5.i)

 

6. évfolyam:

 

1. helyezett: Füle Ádám (6.i), Zentai Gábor (6.i)

2. helyezett: Domoki Lázár (6.i), Határ Nikolett (6.i)

3. helyezett: Magda Péter (6.z)

 

Gratulálunk!

 

0001.jpg0002.jpg


Eötvös tér

"BENNÜNK AZ ENERGIA"


Eötvös tér

KÓRUSFESZTIVÁL BUDAY PÉTER EMLÉKÉRE SZOLNOKON

 

Szolnokon jártunk. Gratulálok a gyerekeknek, felkészítőjüknek Zsenyukné Toroczkai Katalinnak és állandó zongorakísérőjüknek Oldal Dóra tanárnőnek. Köszönöm Dr. Nagyné Kecskeméti Ágnesnek, hogy segítette a kórus munkáját.


Eötvös tér

ISKOLAI FALMÁSZÓ VERSENY

 

Iskolánkban a testnevelés munkaközösség közreműködésével, családias hangulatban zajlott le a mai délután folyamán, a házi falmászó verseny. Az elmúlt évekhez képest változásként Sebők Attila főszervező átrendezte a falon a fogásokat, hogy ne „ rutinból" másszanak az indulók.Az 5-6 és 7-8 évfolyamon a fiúk és lányok külön mérhették össze tudásukat. Két pályát kellett teljesíteniük időre, ezek alapján állhattak fel a dobogóra a gyerekek.

Eredmények:

III. Korcsoport Lányok:
1. Ecseri Angéla
2. Csiszár Csenge
3. Fazekas Fanni

III. Korcsoport Fiúk:
1. Rafael Zsolt
2. Szél Viktor
3. Szendrei Attila

IV. Korcsoport Fiúk:
1. Romhányi Bence
2. Katona Zsolt
3. Molnár János

 

 

Gratulálunk nekik!


Eötvös tér 

NAPKÖZIS PROGRAMOK A FARSANG UTÁN

 

„Jön a tavasz, megy a tél, barna medve üldögél…”

A várva várt farsangi mulatság után sem unatkoztunk. A Napközis Munkaközösség újabb kedves programmal örvendeztette meg a kisebbeket. A néphagyomány szerint február 2-án a medve kijön a barlangjából. Napos idő esetén „megijed” a saját árnyékától és az odújába vissza menvén folytatja téli álmát, így hosszú télre számíthatunk. Ha szerencsénk van, borult időre esik e jeles nap, így nem látja meg az árnyékát, kint marad, ez pedig egyértelműen a tavasz közeledtét jelzi.
Ennek a hagyománynak a felelevenítése alkalmából „Maci hetet” tartottunk. Amellett, hogy a gyerekek behozhatták kedvenc játék macijukat, gyönyörű kézműves alkotások születtek természetesen a medvék közreműködésével. Volt vágás, ragasztás, színezés, mesehallgatás és maci mozi, sőt portréfestés a kedvenc macikról is. Bár egyes helyeken ezen a napon Mackó koma megijedt a saját  árnyékától, mi akkor sem szomorkodtunk, mert az együtt töltött, közös program alatt a jó hangulatból most sem volt hiány!


 Eötvös tér 

ISKOLAI FARSANG 

 

Nagy sikerrel zajlott iskolánkban a farsang. Sok diák öltözött be kreatív jelmezbe és színvolnalas produkciókat is láthattunk.

 

Alsós

 

Felsős