Beiskolázással kapcsolatos kérdéseiket az iskola titkárságán, az 53/311-731-es telefonszámon vagy az iskola email címén az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tehetik fel.

 

Bővebb információk olvashatók: ITT

 

Megértésüket köszönjük! 


 

 


 

A nyelvi tagozatra jelentkező nagycsoportos óvodások meghallgatása a kialakult helyzetre való tekintettel mindkét időpontban (március 26., április 2.) elmarad!

 

Megértésüket köszönjük!


A zenei meghallgatások a kialakult helyzetre való tekintettel mindhárom időpontban (március 19., 20., április 1.) elmaradnak! Kérjük figyeljék az email-jeiket!

 

Dr. Nagyné Kecskeméti Ágnes, Kasztelné Farkas Gabriella, Lomniciné Kancsár Margit

 

Megértésüket köszönjük!


 

A Darts Matek  játékos alapú interaktív oktatási segédeszközzel  ismerkedhettek meg a Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola 3. i. osztályos tanulói, az érdeklődő tanítók és matematika tanárok március  4-én iskolánkban a Ceglédi Tankerület szervezésében.

A Darts Matek programot 2015-ben Székely „Penge” Pál alkotta meg. A saját tapasztalataiból gyakorló tanárként és profi darts versenyzői pályafutásából merítette az ötletet. Egyik fő motivációjaként szolgált, hogy a rendszeresen megjelenő PISA jelentések stagnáló illetve egyre romló tendenciát mutattak nemcsak hazánkban, hanem a legtöbb OECD országban is, amire korszerű megoldást kellett találni.  Neki köszönhetően számtalan iskola és intézmény használta a programot nemcsak Magyarországon, hanem több külföldi országban egyaránt.