Békés, boldog, szeretetben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánnak a Táncsics Mihály Általános Iskola és Óvoda pedagógusai, dolgozói
 
 
 
 

 

Családként ünnepeltek a Táncsicsban

 

A téli napéjegyenlőséget megelőző negyedik nap délutánján korán lenyugvó nap halvány sugarai dacára ragyogó fényben pompázott a ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola és Óvoda Alapítványa által vásárolt három nagyteljesítményű reflektornak köszönhetően az Eötvös téri intézmény tágas udvara. Szükség is volt a fényre, mert szintén az alapítvány jóvoltából idekerült díszes fenyőfa szomszédságában hagyományteremtő ünnepségre gyűlt össze a diákság apraja-nagyja. A kedves, zenés műsort követően a 32 „benti” osztályt jelképező 32 piros gyertyakarika közepén álló s a Budai úti tagintézményüket jelképező fehér gyertyát egy odajáró diák gyújtotta meg az iskolaigazgató Rimóczi Gábor közreműködésével. Őket követte a többi osztály egy-egy tanulója. A családias hangulatú, kedves program végeztével szintén az alapítványnak köszönhetően az udvaron megterített asztaloknál nyolcszáz forró csülkös-batyu és finom, gőzölgő tea várta a lurkók seregét.

Írta: kőhalmi

Az eseményről készült képek megtekinthetőek a "Diákélet" menüpont alatt.

 

 

 


 
 
 
 
 

 
 
Cegléd város adventi koszorújának második gyertyafénye....

... december 9-én a Táncsics Iskola karácsonyváró műsora kíséretében gyulladt ki. Iskolánk igazgatójának ünnepi gondolatai után verseket, illetve az iskola énekkarának csodálatos énekeit hallhatták azok, akik dacolva a hideggel megtisztelték jelenlétükkel az eseményt.

Cikk, képekkel:

http://www.infocegled.hu/slideshow/permalink:mar-ket-gyertya-eg-2012-12-10/#!//?id=630748

 

További képek megtekinthetőek a „Diákélet „címszó alatt.

 
343280
MaMa20
TegnapTegnap138
Ezen a hétenEzen a héten20
Ebben a hónapbanEbben a hónapban2899
ÖsszesenÖsszesen343280

Fenntarthatosag

/images/FTH_jelveny.png

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2012. All Rights Reserved.